Pensacola, Florida
Friday October 24th 2014

Follow the Blog

On Sale:

Archives

Winners & Losers 4/18/13

We’ve gotten through the first quarter of 2013 and the Winners & Losers division of the Northwest Florida region of the Independent News media, entertainment and boiled peanut empire has taken off for spring break. All we could find to publish for this issue is this survey under their beanbag chairs.

1. What is the name of the new non-profit that focuses on properties that are in danger of receiving citations from Escambia County and the city of Pensacola and its volunteers help clean them up?
A. Good Works Partnership
B. Operation Clean Sweep
C. Make URAC Happen, Please
D. Project Clean Up

2. Which Florida lawmaker has drafted a proposed bill that would have opened up Blackwater River State Forest to oil and natural gas exploration and later withdrew it?
A. Clay Ford
B. Clay Ingram
C. Doug Broxson
D. Matt Gaetz

3. In December 2011, Robert Donson was shot in the stomach by a Pensacola Police officer outside of a Pensacola bar and subsequently charged with possession of a gun, resisting arrest and assault on an officer. Early this year he was found not guilty on the state assault charge, with the firearm and resist charges resulting in a hung jury. What is the name of the bar?
A. Tom ‘N’ Buddy’s
B. Tom Ann Buddy’s
C. Buddy’s
D. Thomas and Buddy’s

4. Rev. Lonnie Wesley organized a 100 Man Walk to protest gun violence in the community in February. In what neighborhood did the religious, community and governmental leaders walk?
A. Mayfair
B. Montclair
C. Warrington
D. Century

5. What is limit on chickens kept on residential properties, according to the new Escambia County ordinance?
A. 16
B. 6
C. 12
D. 8

6. Who does the Amalgamated Transit Union, Local 1395 want to take over the Escambia County Transit Authority?
A. Donald Trump
B. Federal Department of Transportation
C. Escambia County
D. ECUA

7. What franchise received the Emerald Coast Utilities Authority “Protector of the Environment?”
A. Arby’s
B. Waffle House
C. BP Gas Stations
D. Chick-fil-A

8. Who donated $250,000 to the University of West Florida for the creation of the Hospitality, Recreation and Resort Management program named after him and his wife?
A. Quint Studer
B. Julian MacQueen
C. Bobby Switzer
D. John Peacock

9.  What Pensacola bar was named for the fourth consecutive year to Nightclub & Bar Top 100?
A. McGuire’s Irish Pub
B. Azalea
C. The Fish House Deck
D. Seville Quarter

10. What NFL rookie broke this past season the single-season rushing record of his NFL team?
A. Trent Richardson
B. David Wilson
C. L. J. May
D. Alfred Morris

11. What is the name for the group of parents fighting the increase in homicides in the area?
A. PAIN
B. NO PAIN
C. SWAT
D. NO SWAT

12. Who was the famous band director at Booker T. Washington High School from the 1940s through the 1970s?
A. Raymond Shepherd
B. Wally Mercer
C. Quincy Jones
D. Ray Palmer

1. A; 2. C; 3. B; 4. B; 5. D; 6. C; 7. A; 8. B; 9. D; 10. D; 11. A.; 12. A.